

Title of meeting: NRW Board Meeting Day 2 – Public Session

Date of meeting: 17th November 2022 Time of meeting: 9.30-15.00

Venue: Microsoft Teams

Join on your computer, mobile app or room device

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

+44 29 2105 5545,,700862268# United Kingdom, Cardiff

Phone Conference ID: 700 862 268#

Time Item

9.30 (5 mins)

1. Open Meeting

- Welcome
- Declaration of Interests
- Explain conduct of meeting

Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)

Summary: To NOTE any declarations of interest.

9.35 (90 mins)

2. Water Companies' Business Plans

Sponsor: Ceri Davies, Executive Director of Evidence, Policy and

Permitting

Presenters: Peter Perry, CEO, Dŵr Cymru; James Jesic,

Managing Director, Hafren Dyfrdwy

Attendees: Sian Williams, Head of Operations, North West Wales; Ruth Johnston, Lead Specialist Advisor, Water Strategy; Natalie Hall, Sustainable Water Manager; Gwenllian Roberts, Director of Ofwat for Wales; Eifiona Williams, Head of Water

Branch, Welsh Government

Summary: To DISCUSS the business plans presented by Dŵr Cymru and Hafren Dyfrdwy

DWI Cyllina alla Halleli Dyllawy

Presentation

11.05 (15 mins)

11.20 (45 mins)

3. Flood Recovery and Review Programme Update and Winter Preparedness
Sponsor: Ceri Davies, Executive Director of Evidence, Policy and Permitting

	Presenter: Jeremy Parr, Head of Flood and Incident Risk Management; Nicholas Pritchard, Lead Specialist Advisor, Strategic Planning and Investment
	Summary: To DISCUSS the Flood Recovery and Review Programme (FRRIP) Update and Winter Preparedness
	Presentation
12.05 (60 mins)	Lunch
13.05 (45 mins)	4. Strategic Discussion on Innovation Sponsor: Ceri Davies, Executive Director of Evidence, Policy and Permitting Presenters: Richard Cardwell, Manager, Integrated Evidence; Chris Collins, Head of Knowledge and Evidence
	Summary: To DISCUSS the strategic approach to innovation
	Paper ref: 22-11-B14
13.50 (10 mins)	Break
14.00 (20 mins)	5. Public Engagement and Transparency at Board Meetings Sponsor: Prys Davies, Executive Director of Corporate Strategy and Development Presenter: Colette Fletcher, Head of Governance and Board Secretary
	Summary: To DISCUSS proposals for public engagement and transparency at Board meetings
	Presentation
14.20 (5 mins)	6. Board Forward Look Sponsor: Sir David Henshaw Presenter: Colette Fletcher, Head of Governance and Board Secretary
	Paper ref: 22-11-B16
14.25	7. AOB
(5 mins)	a) For Approval by correspondence:
	Board Committees Terms of Reference Sponsor: Prys Davies, Executive Director of Corporate Strategy and Development Presenter: Colette Fletcher, Head of Governance and Board Secretary
	Summary: To APPROVE the updates to the Board and Committee Terms of Reference

	Paper ref: 22-11-B17	
	End of Public Board meeting	
14.30 (30 mins)	Public Q&A	
15.00	Close Meeting	