

Title of meeting: NRW Board Meeting Day 1 – Public Session

Date of meeting: 16th November 2022 Time of meeting: 14.40-16.30

Venue: Microsoft Teams

Join on your computer, mobile app or room device

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

+44 29 2105 5545,,929219176#

Time Item

14.40 (5 mins)

1. Open Meeting

- Welcome
- Declaration of Interests
- Explain conduct of meeting

Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)

Summary: To NOTE any declarations of interest.

14.45 (5 mins)

2. Review Minutes and Action Log

2A. Review Minutes from Public 22nd September meeting

2B. Review Public Action Log

Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)

To APPROVE the minutes of the previous meeting and the

action log.

14.50 (5 mins)

3. Update from the Chair

Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw

Summary: To NOTE the Chair's update to the Board.

14.55 (15 mins)

4. Report from the Chief Executive

Sponsor and Presenter: Clare Pillman, Chief Executive

Summary: To NOTE the current position and update the

Board on key activities.

Paper ref: 22-11-B05

15.10 (15 mins)

5. Update Report of Committees

Sponsors and presenters: Committee Chairs

Audit and Risk Assurance Committee - No meeting held

Evidence Advisory Committee - 17th October

Paper ref: 22-11-B06

Finance Committee - No meeting held

Flood Risk Management Committee – 21st October

Paper ref: 22-11-B07

People and Remuneration Committee – No meeting held

Protected Areas Committee – 6th October

Paper ref: 22-11-B08

Wales Land Management Forum – 5th September and 17th

October

Paper ref: 22-11-B09

Summary: To NOTE the updates from the Board

committees, both within and outside of any meetings held.

15.25 (15 mins)

6. Finance Performance Report

Sponsor: Rachael Cunningham, Executive Director of Finance and

Corporate Services

Presenter: Rob Bell, Head of Finance

Summary: To NOTE the latest financial position

Paper ref: 22-11-B10

15.40 (15 mins)

Break

15.55 (20 mins)

7. Business Plan Performance Dashboard Quarter 2 Report

Sponsor and Presenter: Clare Pillman, Chief Executive Attendees: Caroline Hawkins, Corporate Planning, Performance & Strategic Assessment Manager, Sarah Williams, Head of Corporate Strategy and Programme Management Office; Sue Ginley, Lead Specialist Advisor, Corporate Planning & Performance

Summary: To APPROVE the Business Plan Performance Dashboard Quarter 2 Report

Paper ref: 22-11-B11

16.15 (15 mins)

8. Wellbeing, Health and Safety Quarter 2 Report

Sponsor: Prys Davies, Executive Director of Corporate Strategy and

Development

Presenter: Charlotte Morgan, Wellbeing, Health and Safety Manager

Summary: To APPROVE the Wellbeing, Health and Safety Quarter

2 Report

Paper ref: 22-11-B12