

## **Agenda**

Title of meeting: NRW Board Meeting Day 2 - Public Session

Date of meeting: 23<sup>rd</sup> September 2021 Time of meeting: 9.00-12.50

Venue: Plas Tan y Bwlch, Maentwrog, Gwynedd

Microsoft Teams: Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

+44 29 2105 5545,,657651915#

## **Observers:**

Time	Item
9.00 (5 mins)	<ul> <li>1. Open Meeting</li> <li>Welcome</li> <li>Declaration of Interests</li> <li>Explain conduct of meeting</li> </ul> Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)
9.05 (5 mins)	2. Review Minutes and Action Log 2A. Review Minutes from Public 14 <sup>th</sup> July meeting 2B. Review Public Action Log Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)
9.10 (10 mins)	3. Update from the Chair Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw Summary: The Chair to update the Board
9.20 (20 mins)	4. Chief Executive's Report Sponsor and Presenter: Clare Pillman, Chief Executive Summary: To update the Board on current key activities Presentation Only
9.40 (10 mins)	5. Update Report of Committees Sponsors and presenters: Committee Chairs

Audit and Risk Assurance Committee Annual Report 2020/21 Paper ref: 21-09-B10 Evidence Advisory Committee - n/a People and Remuneration Committee 16<sup>th</sup> September Verbal update (no paper) Protected Areas Committee - n/a Summary: To update the Board on recent committee activities 9.50 6. Business Plan Performance Dashboard Quarter 1 Report Sponsors: Clare Pillman, Chief Executive (20 mins) Presenters: Caroline Hawkins, Corporate Planning, Performance & Strategic Assessment Manager **Summary: To scrutinise the Quarter 1 Report** Paper ref: 21-09-B12 10.10 7. Wellbeing, Health and Safety Quarter 1 Report (20 mins) Sponsor: Prys Davies, Executive Director of Corporate Strategy and Development Presenter: Charlotte Morgan, Wellbeing, Health and Safety Manager **Summary: For Board approval** Paper ref: 21-09-B13 10.30 **Break** (15 mins) 10.45 8. Equality, Diversity and Inclusion Project Sponsor: Prys Davies, Executive Director of Corporate Strategy (20 mins) and Development Presenter: Lyn Williams, Specialist Advisor, People Management; Julia Allen, Lead Specialist Advisor, Human Resources Summary: Equality, Diversity and Inclusion (EDI) Project: update and discussion on priorities Paper ref: 21-09-B14 11.05 9. Marine and Coastal Delivery and Place Presentation (75 mins) Sponsor: Gareth O'Shea, Executive Director of Operations; Ceri Davies, Executive Director of Evidence, Policy and Permitting Presenter: Rhian Jardine, Head of DPAS and Marine Andrea Winterton, Marine Services Manager; Pete Jordan, Development

	Planning Advice Service Manager; Mary Lewis, Sustainable Places Land and Sea Manager
	Summary: To provide an overview of the Marine and Coastal Delivery of the Business Plan Strategic Objectives Paper ref: 21-09-B15
	End of Public Board meeting
12.20 (30 mins)	10. Public Q&A Session
12.50	Close Meeting
12.50	Lunch