

Agenda

Title of meeting:	NRW Board Meeting Day 1 - Public Session

Date of meeting: 20/01/2021

Time of meeting: 9.30- 13.00

Venue: Microsoft Teams meeting

Click here to join the meeting Or call in (audio only) +44 29 2105 5545,,914136701#

Observers:

Time	Item
9.30	1. Open Meeting
(5 mins)	 Welcome Declaration of Interests Explain conduct of meeting Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)
9.35 (5 mins)	2. Review Minutes and Action Log – to finalise – amendments sought in advance by correspondence 2A. Review Minutes from Public 26 th November meeting 2B. Review Public Action Log Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)
9.40 (5 mins)	3. Chair's Business Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw Summary: The Chair to update the Board
9.45 (30 mins)	4. Chief Executive's Report Sponsor and Presenter: Clare Pillman, Chief Executive Summary: To update the Board on current key activities Presentation Only

10.15 (10 mins)	5. Update Report of Committees
	Sponsors and presenters: Committee Chairs
	 Audit and Risk Assurance Committee – No Update no meeting since last Board Evidence Advisory Committee 1st December Paper Ref: 21-01-B01 Finance Planning and Performance Committee – No Meeting Flood Review Management Committee 7th December and 7th January (Verbal) People and Remuneration Committee – 11th December (not confirmed public) Paper Ref: 21-01-B02 Protected Areas Committee - No meeting
10.25 (45 mins)	 6. Customer Experience and Engagement Strategy Sponsor: Sarah Jennings, Director of Communications, Customer and Commercial Presenters: Naomi Lawrence, Head of Customer Experience, Catrin Hornung, Head of Communications, Kate Evans, Public Affairs/Private Secretary to CEO Summary: For the Board to approve the approach of the Customer Experience and Engagement Strategy Paper Ref: 21-01-B03
11.10 (20 mins)	Break
11.30 (60 mins)	7. Place Presentation: South East Wales Sponsor: Gareth O'Shea, Head of Operations Presenter: Steve Morgan, Head of South East Wales Operations Summary: To provide an overview of key activities in the South
	West Wales region
	End of Board Meeting
12.30 (30 mins)	8. Public Q&A Session
13.00 (60 mins)	Lunch Break