



Title of Meeting:	NRW Board Meeting (Day 2) – Public Session
Date of Meeting:	26 <sup>th</sup> November <u>Join online</u> meeting
	Join by Phone +44 29 2105 5545,,623791934# (Dial-in Number
Time of Meeting:	10.45
Time:	Subject
10.45 (5 mins)	<ol> <li>Open meeting</li> <li>Welcome</li> <li>Declaration of Interests</li> <li>Explain conduct of meeting Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)</li> </ol>
10.50 (5 mins)	<ol> <li>Review Minutes and Action Log – to finalise – amendments sought in advance by correspondence</li> <li>Review Minutes from Public 16th September meeting</li> <li>Review Public Action Log</li> </ol>
10.55 (10 mins)	3. Chair's Business Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw Summary: The Chair to update the Board
11.05 (20 mins)	<ul> <li>4. Chief Executive's Report</li> <li>Sponsor and Presenter: Clare Pillman, Chief Executive</li> <li>Summary: To update the Board on current key activities</li> </ul>
11.25 (15 mins)	<ul> <li>5. Update Reports of Committees</li> <li>Sponsors and Presenters: Committee Chairs</li> <li>FPPC – 10<sup>th</sup> November</li> <li>FRMC – 26<sup>th</sup> October</li> <li>Summary: To update the Board on recent committee activities</li> </ul>

11.40 (30 mins)	<ul> <li>6. Business Plan performance dashboard 2020/21 Q2 Update</li> <li>Sponsor: Clare Pillman, Chief Executive</li> <li>Presenter: Clare Pillman, Chief Executive, The Executive Team</li> <li>Summary: <ul> <li>To scrutinise Q2 report</li> <li>Winter workload Q3 recommendations</li> </ul> </li> </ul>
12.10 (20 mins)	<ul> <li>7. Green Recovery Update (verbal)</li> <li>Sponsor: Prys Davies, Director of Corporate Strategy and Development</li> <li>Presenter: Sarah Williams, Head of 2050 Vision and Corporate Strategy</li> <li>Summary: To update on Green Recovery work with reflections and observations</li> </ul>
12.30 (30 mins)	<ul> <li>8. Place Presentation</li> <li>Sponsor: Gareth O'Shea, Executive Director of Operation</li> <li>Presenter: Martyn Evans, Head of South West Wales Operations</li> <li>Summary: To provide an overview of key activities in the South</li> <li>West Wales region.</li> </ul>
13.00	Close Board meeting
13.00 (20 mins)	Break
13.20 (30 mins)	9. Interactive Q&A Session with Public
13.50	Close