

Agenda

Title of Meeting: NRW Board Meeting (Day 2) – Public Session

Date of Meeting: 16th Sept 2020 Venue: Join online

<u>meeting</u>

Join by Phone

+44 29 2105 5545,,227437819# (Dial-in Number) English (United

Kingdom)

Find a local number

Conference ID: 227437819

Forgot your dial-in PIN?

Time of Meeting: 09.00

Time: Subject

09.00 (15 mins) 1. Open meeting

Welcome

Apologies

Explain conduct of meeting
 Declaration of Interests

Declaration of Interests

Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw (Chair)

9.15

2. Chair's Business

(10 mins) Sponsor and Presenter: Sir David Henshaw

Summary: The Chair to update the Board

9.25

3. Chief Executive's Report

(20 mins) Sponsor and Presenter: Clare Pillman, Chief Executive

Summary: To update the Board on current key activities

9.45

4. Equality, Diversity and Inclusion

(15 mins) Sponsor: Prys Davies, Director of Corporate Strategy and

Development

Presenter: Steve Burton, Head of People Services, Julie

Newton, Team Leader Paper ref:20-09-B10



Agenda

| | Summary: To agree the Strategic Equality Objectives and the development of an NRW-specific plan that supports its implementation. |
|-------------------------|---|
| 10.00 (40 mins) | 5. Business Plan performance dashboard 2020/21 Q1 (Including twice-yearly Customer Service Update) Sponsor: Prys Davies, Director of Corporate Strategy and Development Presenters: Moira Reynolds, Corporate Planning, Performance & Strategic Assessment Manager Paper ref: 20-09-B11 |
| | Summary: To scrutinise Q1 report and approve and to note the customer service update |
| | Close Board meeting |
| 10.40 (15 mins) | Break |
| 10.55 (30 - 60 mins) | 6. Interactive Q&A Session with Public |
| 11.55 | Close |